Behandlingstilbud

Akupunktur
Akupunktur er en av behandlingsmetodene innenfor tradisjonell kinesisk medisin og har sine røtter 2000 år tilbake i tid. I akupunktur forklares sykdommer/ lidelser som ubalanse eller blokkering av livsenergien, den såkalte Qi. Ved akupunkturbehandling benyttes svært tynne nåler som stikkes i bestemte akupunkturpunkter. Akupunktur kan brukes både forebyggende og ved akutte eller kroniske plager. Akupunktur lar seg kombinere med andre typer behandling.
Qigong
Medisinsk Qigong er en kinesisk treningsform som består av rolige bevegelser, pusteøvelser og opptrening av økt oppmerksomhet. Treningsformen er skånsom og herlig! Over 70 millioner kinesere starter dagen med å gjøre Qigong i nærmeste park, og det kaller jeg en ott start på dagen! Jeg elsker å ta treningsgrupper med på toppen av Oftenåsen for å trene Qigong; det gir en fantastisk følelse av frihet. Vi er mange som har erfart at å være ute, i aktivitet og i kontakt med naturen er den beste medisin. Jeg tilbyr ukentlige grupper med Qigong på klinikken, både på dagtid og kveldstid. Lyst til å prøve? Bli med da vel!
Mindfulness
Mindfulness er en meditasjonsmetode som er utviklet for å redusere indre stress. Gjennom ulike mentale øvelser med fokus på pust kan man oppnå økt livskvalitet, kroppsbevisssthet og ro i sinnet. Mindfulness består av teknikker som kan bidra til at man får nærmere kontakt med seg selv og sine følelser. Jeg har utdanning som Mindfulnessinstruktør fra dr. Andries Kroese og tilbyr veiledning enkeltvis eller i grupper. På klinikken kan du få kjøpt CD med minfulness-øvelser til hjemmebruk.
Emosjonell frigjøringsterapi / EFT
EFT er en behandlingsteknikk som går ut på at terapeuten banker forsiktig på noen akupunkturpunkter på kroppen samtidig som at oppmerksomheten rettes mot utfordringen, som kan være stressrelaterte opplevelser, traumer eller lignende. EFT er en kombinasjon av kinesisk akupressur og moderne psykologi. EFT er uten bruk av nåler. Emosjonell helse er avgjørende for ens fysiske helse.
Yin yoga
I Yin yoga utføres øvelser sakte og med tilstedeværelse. Still- ingene holdes lenge og muskulatur, bindevev og ledd tøyes og styrkes samtidig som vi arbeider med avspennende pust. Den rolige yogaformen gir tid og rom til å lytte innover og til å være mindful. Bevegelsene støttes opp med yogahjelpemidler som klosser og tepper. Øvelsene tilpasses til den enkelte deltager – og anbefales derfor for alle. Treningstidene finner du på facebook. Velkommen!
Coaching
Som coach holder jeg på med gullgraving: jeg er opptatt av å finne “gullet” i folk. Coaching handler om å frigjøre og utvikle menneskers potensial. Det handler ikke om å «reparere», men om å lete opp det som er bra. Den enkeltes verdigrunnlag og motivasjon brukes som grunnlag for å finne vegen videre. Med indre overbevisning kan det skapes en handlekra som er sterk, grensesprengende og solid forankret i den enkelte. Coaching kan få stor betydning for den enkeltes livssituasjon. Kanskje kan vi sammen nne vegen til gullet ditt? Hiv deg med!
Tilleggsbehandling
Triggerpunktbehandling
Et triggerpunkt er et hyperirritabelt punkt som forårsaker overført smerte og/eller autonome forstyrrelser.

Infrarød varme
Infrarøde varmelamper har terapeutisk effekt ved en rekke ulike lidelser.

Bestill time

Priser

1 konsultasjon/undersøkelse
750,-

Individuelt tilrettelagt behandling
(akupunktur, fysioterapi, infrarød varmebehandling, kopping, EFT, massasje).
Pris avhenger av tidsbruk:
Inntil 60 min = 650,- / over 60 min = 700,-
Coaching 90 min = 890,- / Hypnoterapi= 790,-

Gruppetrening
Klippekort
20 x    2400,-
15 x     2100,-
10 x     1600,-
5   x       900,-

Drop -in 200,-

BWELL PowerNAP massasjestol drop-in
15 min 150,-

Se brosjyre

For bedrifter

At trening og mindfulness er nyttig for trivsel og motivasjon er velkjent for de fleste. Inngå bedriftsavtale med fysioterapeut, qigong, yin yoga- og mindfulnessinstruktør Eilen Austli, og oppnå store fordeler:

  • • Fri tilgang til alle gruppetreninger
  • • Fri tilgang til alle bevegelsesgledegrupper
  • • En gratis time i uken i B-well massasjestol
  • • 10% rabatt på Eilen spesial (se informasjon neste side)
  • • Innmeldingsavgift kr 1.100,- pr. person
  • • Månedspris kr 529,- pr. person
  • • 12 måneders bindingstid
  • • Hele årssummen faktureres ved oppstart
  • Bestill på: eaustli@gmail.com